top of page
On Stage

Artister og band 2022

Vi har to fantastiske konsertkvelder i vente i Kanalparken under Vannsportfestivalen i Moss. Etter å ha sett kollegaer og venner kjempe om seieren i dragebåter, kan du gå til den perfekte sommerfesten i kanalparken fredag 24.juni. 

 

Hans Orkester er orkesteret du ser på Allsang på grensen og i et stort antall TV-produksjoner. Det er knapt nok en artist de ikke har spilt med. Hans Aaseth leder an og har med seg tre fantastiske solister: Kim Rune Hagen, Oskar Øiestad og vår egen Sanna Bjerketvedt. Morgan Sulele topper det hele med sin hitparade. 

 

Lørdag 25. juni har en lineup med en miks av en av Norges mest erfarne liveartist, en energipakke av et band og en ung up-and-coming artist.

 

Vinni er halvparten av Paperboys som tok hiphop-Norge med storm. Gjennom solokarrieren har han gitt Norge mange store hits, og nå sist er det «Glorie» vi lytter til. 


Brenn viser at rocken kan være uredd, fri, fargesprakende og uhøytidelig. Det er et ungt band som allerede har gitt mange legendariske liveopptredener. 

 

AIIDA er Oslojenta som triller ut deilig popmusikk. Før hun reiser for å spille på Lollapalooza  i Chigaco, kommer hun til Moss. Du får garantert høre «Landslide» og «Talk (About what?)». 

FREDAG 24. JUNI 2022

Morgan Sulele WEB.jpg

LØRDAG 25. JUNI 2022

bottom of page