top of page

Program og billetter

Les mer om hvert arrangement her. Du kan også melde deg på og kjøpe billetter til de arrangementene du vil delta på.

 

Hvis du har spørsmål om noe, kontakt oss på 901 80 026.

Vannsportuka for barn og unge

Tidspunkt: 20-24. juni 20222

Sted: Mossehallen

Kanopadling.jpg

Vannsportuka starter 20.juni og avsluttes 24.juni. I løpet av denne uka er det solide og erfarne arrangører rundt omkring i Moss som tilbyr et bredt utvalg av vannaktiviteter. Les om de ulike aktivitetene nedenfor.

 

Arrangørene er: Moss Vannsportskole, Ut i det fri, Moss seilforening, Dødseforbundet, DNT Vansjø og Røde Kors. 

Dragebåtrace i Kanalen

Tidspunkt: 24. juni 2022

Sted: Kanalparken

Dragebåtrace.jpg

Endelig er den tilbake! Den legendariske konkurransen som setter teamwork og samhold på prøve i det våte elementet i Kanalen i Moss. Dragebåtracet er perfekt for bedrifter, organisasjoner og vennegjenger som ønsker en morsom dag med teambuilding, utfordringer og konkurranse. Vannsportfestivalen i Moss samarbeider med Oslo dragebåt- og outriggerklubb.

Sommerfest i Kanalparken

Fredag 24. juni 2022

Sted: Kanalparken

Pris: kr. 415

Morgan Sulele.jpeg

På fredag 24. juni drar vi i gang en real sommerfest i kanalparken hvor Hans Orkester kjent fra Allsang på Grensen spiller opp til dans. Til sammen fem solister skal lage topp sommerstemning denne kvelden: Morgan Sulele, Hans Orkester, Sanna Bjerketvedt, Kim Rune Hagen og Frode Vassel.

Sommerfesten er åpen også for de under 18 år.

VIP-BILLETTER

Fredag 24. juni

Kr. 1 300,00 pr. billett

INKLUDERER:

Inngang til konsert med Morgan Sulele, Hans Orkester, Sanna Bjerketvedt, Oskar Øiestad og Kim Rune Hagen  kl. 18:00 | To drikkeenheter | Servering av mat og snacks fra VIP-området | God utsikt til scenen under konsertene | Egne VIP-toaletter

Sommerfesten er åpen også for de under 18 år.

Slipp unna kø! Nyt konsertene, stemningen og mat og drikke eksklusivt fra VIP området. Det er til og med egne VIP toaletter! I VIP-loungen har du god utsikt til scenen under konsertene.

 

På lørdagsbilletten får du i tillegg gratis inngang til dødsekonkurransen som foregår ved Alphabrygga.

I din VIP-billett er det inkludert to drikkeenheter samt matservering som finner sted inne på VIP-området. I tillegg vil du som VIP-gjest få tilgang til snacks ad-libitum. Nyt privilegiet ved å bevege deg fritt mellom festivalområdet og i VIP-loungen når det passer deg. Bestill en VIP billett til deg og dine venner/kollegaer i dag.

Dødsing i Kanalen

Tidspunkt: 25. juni 2022

Sted: Kanalen

Pris voksne: kr. 280
Pris barn: kr. 205

Screenshot 2022-06-21 at 16.42.54.png

Det blir avholdt i dødsing med Døds Alliance Star Event i kanalen hvor mange kjente dødser-profiler stiller. Det blir et spektakulært show på Alphabrygga ved Kanalen. Kvelden avsluttes med en kjempefest i Kanalparken.

Festivalkveld i Kanalparken

Lørdag 25. juni 2022

Sted: Kanalparken

Pris: kr. 630

Vinnie-2_edited.jpg

Det blir festivalkveld i Kanalparken lørdag 25. juni med Vinni, Brenn og Aiida. Denne line-upen garanterer fart, dansefot og sommerfest. Kjøp billett nå for å sikre deg plass til denne fantastiske kvelden!

Festivalkvelden er åpen også for de under 18 år.

VIP-BILLETTER

Lørdag 25. juni

Kr. 1 555,00 pr. billett

INKLUDERER:

Inngang til Dødschallenge kl. 15:00 | Inngang til konsert med Vinni, brenn. og Aiida kl. 18:00

To drikkeenheter | Servering av mat og snacks fra VIP-området | God utsikt til scenen under konsertene | Egne VIP-toaletter

Festivalkvelden er åpen også for de under 18 år.

Slipp unna kø! Nyt konsertene, stemningen og mat og drikke eksklusivt fra VIP området. Det er til og med egne VIP toaletter! I VIP loungen har du god utsikt til scenen under konsertene.

 

På lørdagsbilletten får du i tillegg gratis inngang til dødsekonkurransen som foregår ved Alphabrygga.

I din VIP-billett er det inkludert to drikkeenheter samt matservering som finner sted inne på VIP-området. I tillegg vil du som VIP gjest få tilgang på  snacks ad-libitum. Nyt privilegiet ved å bevege deg fritt mellom festivalområdet og i VIP-loungen når det passer deg. Bestill en VIP billett til deg og dine venner/kollegaer i dag.

bottom of page