top of page

Konserter/festival

Vi har to fantastiske konsertkvelder i vente i Kanalparken under Vannsportfestivalen i Moss. Etter å ha sett kollegaer og venner kjempe om seieren i Dragebåter, kan du gå til den perfekte sommerfesten i Kanalpakken fredag 24.juni. 

Hans Orkester er orkesteret du ser på Allsang på grensen og i et stort antall tv-produksjoner. Det er knapt nok en artist de ikke har spilt med. Hans Aaseth leder an og har med seg tre fantastiske solister: Kim Rune Hagen, Oskar Øiestad og vår egen Sanna Bjerketvedt. Morgan Sulele topper det hele med sin hitparade. 

 

Lørdag 25/6 har en lineup med en miks av en av Norges mest erfarne liveartist, en energipakke av et band og en ung up and coming artist.

Vinni er halvparten av Paperboys som tok hiphop-Norge med storm. Gjennom solokarrieren har han gitt Norge mange store hits, og nå sist er det «Glorie» vi lytter til. 

Brenn viser at rocken kan være uredd, fri, fargesprakende og uhøytidelig. Det er et ungt band, som allerede har gitt mange legendariske liveopptredener. 

AIIDA er Oslojenta som triller ut deilig popmusikk. Før hun reiser for å spille på Lollapalooza  i Chigaco, kommer hun til Moss. Du får garantert høre «Landslide» og «Talk (About what?)». 

Arenaen - Kanalparken

Når sommerkvelden og natta er som lysest, vil du være ute. Eller da skal du være ute. Kanalparken med vann på nesten alle sider, og grønt gress og deilige grønne store trær, gir perfekte rammer for strålende konsertopplevelser. Det er sentrumsnært, og vi har god plass. Stå tett lengst fremme, eller finn deg en plass under trærne der du har plass til å danse. 

Områdekart

Områdekart-WEB.jpg
bottom of page