top of page

Artister og band 2022

KORRIGERT_Vannsport_festivalplakat_lagvis_ny_02 (1).png

Vi har to fantastiske konsertkvelder i vente i Kanalparken under Vannsportfestivalen i Moss. Etter å ha sett kollegaer og venner kjempe om seieren i dragebåter, kan du gå til den perfekte sommerfesten i kanalparken fredag 24.juni.  Hans Orkester er orkesteret du ser på Allsang på grensen og i et stort antall TV-produksjoner. Det er knapt nok en artist de ikke har spilt med. Hans Aaseth leder an og har med seg tre fantastiske solister: Kim Rune Hagen, Oskar Øiestad og vår egen Sanna Bjerketvedt. Morgan Sulele topper det hele med sin hitparade.  Lørdag 25. juni har en lineup med en miks av en av Norges mest erfarne liveartist, en energipakke av et band og en ung up-and-coming artist.   Vinni er halvparten av Paperboys som tok hiphop-Norge med storm. Gjennom solokarrieren har han gitt Norge mange store hits, og nå sist er det «Glorie» vi lytter til.  brenn. viser at rocken kan være uredd, fri, fargesprakende og uhøytidelig. Det er et ungt band som allerede har gitt mange legendariske liveopptredener.    AIIDA er Oslojenta som triller ut deilig popmusikk. Før hun reiser for å spille på Lollapalooza  i Chigaco, kommer hun til Moss. Du får garantert høre «Landslide» og «Talk (About what?)».

Fredag 24. juni

Morgan Sulele WEB.jpg

Morgan Sulele

Den norske sangeren og låtskriveren Magnus Hagen Clausen, bedre kjent som Morgan Sulele, har som låtskriver har han blitt nominert til "Årets sang" ved Spellemannprisen. Han har hatt en hit med sangen "Helt ærlig" sammen med rap-artisten OnkelP. Som artist har Morgan Sulele satset på norsk, og gjort suksess med låter som «Bare min», «Sørenga og «Bacardi fra en kopp».

Screenshot 2022-05-16 at 12.19.00.png

Hans Orkester under ledelse av Hans Aaseth

Hans Aaseth & Hans Orkester er kjent husorkester fra TV-program som blant annet «Torsdag kveld fra Nydalen» og «Allsang på grensen» på TV2. Hans Aaseth er en norsk gitarist, kapellmester og arrangør. Aaseth kommer fra Moelv. Aaseth har hatt en rekke oppdrag som kapellmester og gitarist på ulike norske TV-kanaler. Han har også medvirket som studiomusiker på plateinnspillinger med en rekke norske artister.

f_l34mre8u2.jpeg

Sanna Bjerketvedt

Den Oslobaserte Mossingen Sanna Bjerketvedt jobber som artist; henholdsvis som sanger, danser og skuespiller. Siden utdanningen (Bårdar Akademiet 2015) har hun vært å se på ulike arenaer. Senest har hun vært å se i musikal- og teaterproduksjoner som Pippi Feirer Jul og West Side Story (Chateau Neuf). I showproduksjoner har Sanna vært å se på turné med Wallmans On Tour, Diva & the Beast (Chat Noir), Tidenes Juleshow med Brede Bøe (Verket Scene) og i Showbøck. Hun har også den norske stemmen til en rekke ulike figurer på TV og kino (Ducktales, My Little Pony, Ben 10). Sanna er også ekte Mossing av sitt hjerte og er koreograf for musikkteatergruppen A.P.P.L.A.U.S (Shrek, Catch Me if You Can).

Screenshot 2022-05-16 at 12.19.25.png

Kim Rune Hagen

Kim Rune Hagen er en norsk sanger fra Heddal i Notodden. Han ble kjent som en av deltakerne i TV-programmet Idol høsten 2007. Et av hans musikalske forbilder er sangartisten Kurt Nilsen, idolvinner fra 2003. Kim Rune Hagen (30) slo igjennom med en tredjeplass i Idol 2007. Etter det var han et par år aktiv med bandet Spinning Foundation som blant annet varmet opp for A1 og Europe. Bandet laget også supporterlåten «Vi har kommet hjem» for Odd.

Frode Vassel Artist.png

Frode Vassel

Frode Vassel tidligere reist rundt i Europa og stått på MGP-scenen med Jowst (2017), Alexander Rybak (2018) og Keiino (2019). Med låter som Into The Unknown, Black Flowers og Set Fire To The Rain vil det bli stor stemning i Kanalparken når Frode entrer scenen!

Lørdag 25. juni

Vinni

Øyvind Sauvik, bedre kjent som Vinni, slo først gjennom som frontfigur i duoen Paperboys. Med hits som «Barcelona» og «Lonesome Traveller» tok de landet med storm, og var i en årrekke sentrale i det norske hip hop miljøet. Siden den gang har Vinni valgt å stå på egne bein og til manges glede gått over til å gjøre det på morsmålet. Etter å ha deltatt på tv-suksessene «Hver Gang Vi Møtes» og «Kompani Lauritzen» ble han virkelig allemannseie, og stadig flere har fått øynene opp for hitmakeren som har servert oss radio-favorittene «Stjernestøv», «Sommerfuggel i Vinterland» og God Morgen Norge». I tillegg til å toppe listene utallige ganger kan Vinni uten tvil regnes som en av de mest erfarne liveartistene i Norge. Han har stått på de fleste festival og klubb-scenene vi har her i landet. Nå er han aktuell med ny musikk, og det er utrolig gøy å kunne meddele at han endelig skal ut på veien igjen!

Vinnie-2.jpg
Foto_Isak Jenssen_Brenn_WEB.jpg

brenn.

Alt ved brenn. viser at rocken fremdeles kan være uredd, fri, uhøytidelig og fargesprakende, og dessuten påvirket av usannsynlige referanser fra andre musikalske leire. Duoens unike blanding av rockens kompromissløshet kombinert med popens lekenhet og sjarm, har gjort at de skiller seg ut i musikklandskapet og stadig tiltrekker seg nye trofaste fans. Reisen til brenn. startet da Edvard Smith Save og Rémy Malchère Pettersen møttes på Lille-strøm Videregående. «Spiller du trommer?» spurte Edvard. Det var starten på et vennskap mellom to ganske forskjellige typer med det samme bankende hjertet for punk svøpt i popmelodier. 2022 ble startet med et brak da brenn. slapp sitt andre album «Vandrer på solskinn» allerede 7. januar. Albumet er en maktdemonstrasjon uten like som viser en moden lekenhet rocken verdig, og er en ultimat oppfølger til debutalbumet «Elsker» fra 2019. «El-sker» skaffet brenn. deres første Spellemann-pris i kategorien «Årets rock», og i tillegg ble de nominert i kategorien «Årets nykommere». Med alle lovord og trilling av høye terningkast fra Norges samlede musikkpresse, skal man absolutt ikke se bort ifra at brenn. hanker inn ytterligere Spellemannsnominasjoner for «Vandrer på solskinn». Gjennombruddsåret 2019 var travelt for brenn. også på livefronten; de spilte for fullsatte klubbscener og festivaler i Norge og toppet det hele med Roskildefestivalen. Bandets forrykende liveshow har ført dem på turneer med Honningbarna og Pom Poko, og førte til en nominasjon for «Årets live» under P3-gull i 2019. Live har duoen med seg fullt band, der humor og spontanitet står sentralt i konsertfilosofien. Resultatet blir et relevant rockeband for nåtiden. Fremtiden er brennheit.

KimmyCurry_Aiida (9).jpeg

Aiida

Et knust hjerte har aldri følt så bra før du har hørt Aiida, popartist og låtskriver fra Bjølsen, Oslo. Inspirert av Aretha Franklin, Dagny, Robyn og Dua Lipa, uttrykker Aiida femininitet, sterk vokal og solide tekster i artisteriet sitt. Med en kraftfull stemme og konserter fylt med energiske hooks og rhinestones, garanterer Aiida å få publikum i ekstase. Hun dukket nylig opp på Fresh Finds, New Music Friday Norway og GRL PWR, fikk over 700 000 seere på hennes cover av «Landslide», og hun skal spille på Lollapalooza i Chicago denne sommeren. Du vil ikke gå glipp av denne pop-kometen!

bottom of page